شکلات های فندقی رو هم درسا جون گذاشتهچون خودش خیلی دوست داره
خب بریم سراغ ژله ی نیمرو
برای درست کردن این ژله پودر پرتقال و آلوئه ورا میخوایم البته اگه میخواین زرده ی ژله کمرنگ باشه از پودر موز استفاده کنین ...
اول
پودر ژله آلوئه ورا رو با دو سوم لیوان آب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت
کتری که قشنگ شفاف بشه بعد بزارید کنار تا کاملا خنک بشه بعد یک لیوان شیر
که به دمای محیط رسیده باشه یعنی نه سرده نه گرم و بهش اضافه کنید و خوب
هم بزنین ، خانومای عزیز بذارین قشنگ سرد بشه چون اگه ژله گرم باشه شیر و
اضافه کنین خراب میشه و به درد نمیخوره
این سفیده ی تخم مرغ و تشکیل میده ، حالا ظرف مورد نظرتون و چرب کنید و ژله رو بریزین توش و بذارین تو یخچال تا خوب خودشو بگیره ...
حالا زرده ی تخم مرغ
پودر ژله ی پرتقال و با نصف لیوان آب جوش حل کنید و اونم بزارین روی حرارت تا شفاف بشه ، بعد بزارین تا خنک بشه ، خنک که شد کمی شیر بهش اضافه کنید ، شیر اندازه ی خاصی نداره ، به همون اندازه بریزین تا رنگ دلخواهتون بدست بیاد یعنی یکم از اون نارنجی بودن شفاف در بیاد ، بعد جا تخم مرغی رو خوب چرب کنید و ژله رو بریزین توش بزارین یخچال تا خودشو بگیره ، بچه ها اگه جا تخم مرغی دم دستتون نبود تو فنجون هم میتونین بریزین ، ته فنجون و کمی چرب کنید زرده رو بریزین ، بعد که خودشو گرفت کمی با چاقو دورشو جدا کنین و با دست بردارینش ، قشنگ جدا میشه چون تهش چرب بوده ...
بعد اگه خواستین زرده رو همون جوری بذارین روی سفیده یا میتونین سفیده رو برش بدین و یه زرده روش بذارین
امیدوارم خوب توضیح داده باشم سوالی بود در خدمتم
این عکس پودر ژله های من که اون روز درست کردم ، پرتقال و آلوئه ورا مال ژله ی نیمرو بود ... (بلوبری) همون آبیه مال ژله ی آکواریوم بود ... ژله ی هلو رو هم که ساده درست کردم
اینجا زرده ها رو ریختم تو جا تخم مرغی ...
اینم ژله ی نیمرو که بعد تو خود ظرف برش دادم ...
اینم چند تا عکس از امروز
ژله ی نیمرو که بدجور همه عاشقش شدن
ژله ی آکواریوم
اینم یه ژله ی ساده