آرد 150 گرم ، زرده ی تخم مرغ 1 عدد ، بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری ، وانیل یک چهارم قاشق چایخوری ، روغن قنادی 100 گرم ، پودر قند 50 گرم ، ژله ی مغزی به میزان لازم
( هر رنگی که دوست داشتین )
طرز تهیه شیرینی فلور
روزغن و پودر قند را با همزن زده تا سفید شود بعد زرده ی تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه میکنیم ، خمیر را در سطح آرد پاشی شده پهن میکنیم و با قالب گل پنج پر قالب زده و در قالب تارت کوچک گذاشته و کمی گود میکنیم ، در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم ، وقتی که شیرینی آماده شد میگذاریم تا خنک شود بعد ژله مغزی بن ماری شده را داخل شیرینی ریخته و پر میکنیم ...
امیدوارم که راحت درست کنید و خوشتون بیاد
چقدر قشنگ، اشتها آور
دستت طلا
خانومی هنرمند
چشمات قشنگه عزیز دلم
لطف داری